Bieren Beyl biedt als drankenhandel in Lennik een oplossing voor elk 'drankprobleem'.

Drankenhandel Lennik

Frisdranken

Bieren

Speciale bieren

Trappisten

Sterke dranken

Wijnen

Cava

Koffie

Andere

Drankenhandel Bieren Beyl

Drankenhandel Bieren Beyl in Lennik biedt een ruim assortiment met ieder wat wils. Van bieren, speciale bieren en trappisten tot wijnen. Liever sterke dranken of cava? Geen probleem! Maar ook ons non-alcoholisch assortiment laat zich niet kennen. We bieden een ruim assortiment frisdranken en koffie. Naast onze dranken bieden we ook een aantal snacks zoals chips, bifi, zwan frank en snoepgoed. We bieden ons assortiment aan aan voordelige prijzen, met regelmatig interessante promoties op onze dranken en snacks! Bekijk de promoties in van uw favoriete drankenhandel in Lennik, Bieren Beyl.

Een feest of receptie in het vooruitzicht? Bij Bieren Beyl kan je terecht voor het verhuur van frigo’s, drankinstallaties, tafels.. Kortom alles om een leuk feest te geven. Wenst u gebruik te maken van onze materialen, vraag dan tijdig de nodige materialen aan. Aarzel niet om hiervoor contact met ons op te nemen.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom in onze drankenhandel. Grote bestellingen zijn mogelijk in overleg. Hierbij geven we steeds advies en informeren we u over een mogelijke levering. Ook voor particulieren is een levering mogelijk indien het gaat over grote bestellingen. Wenst u meer informatie over bestellingen? Bekijk onze mogelijkheden tot levering van dranken.

Drankenhandel Lennik -Drankenhandel Sint-Pieters-Leeuw – Drankenhandel Ninove